הזיות שמיעה ללא מצב פסיכוטי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/09/2013 | 17:23 | מאת: יגאל

אני סובל מהזיות שמיעה(משפילות,מבקרות ושמשוחחות איתי) אבל אני כנראה לא במצב פסיכוטי ולא קבלתי משוב שלילי מהסביבה על התנהגותי אני מפחד ללכת לפסיכיאטר שעלול לאשפז אותי מהן הסיבות להזיות ומה ניתן לעשות כדי להיפטר מהן?

13/09/2013 | 12:43 | מאת: אלי

הייתי פסיכוטי חצי שנה 4 חודשים הייתי בלי בוחן מציאות וחודשיים עם בוחן מציאות אבל היו לי הזיות שמיעה ללא אובדן בוחן מציאות גם אותי ההזיות השפילו צחקו עליי ביקרו אותי ושוחחו איתי האם אתה מבין שהזיות השמיעה הן המחשבות שלך? אין לך מה לפחד מאישפוז אני הייתי חצי שנה בשלוותא זה מקום מעולה להיות בו אם אתה חולה

מנהל פורום סכיזופרניה