שינוי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/08/2013 | 17:46 | מאת: ליאת

ענת שלום רציתי לדעת האם הסמאפ הגנרי מספיק בטוח לשימוש האם יש לו איזה תמיכה ורישיון ממשרד הבריאות ולדעת מה דעתך האם כדאי לי לחזור אליו כרגע אני לוקחת קלופיקסןל ויש לי קשיים בתנועתיות לא יודעת מה להחליט. תודה ליאת

תרופות גנריות לא צריכות אישור מחודש מאחר והן מכילות את החומר הפעיל שיש בתרופה המקורית שאושרה. הקפסולות מכילות פנפלורידול שהוא החומר הפעיל שיש בסמאפ ומאושר לטיפול בפסיכוזה. אם הקלופיקסול גורם לך לתופעות לוואי, אפשר לשקול חזרה לסמאפ, מצד שני שינוי בטיפול יכול לגרום להחמרה, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל שמכיר אותך.

מנהל פורום סכיזופרניה