מה עושים..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/08/2013 | 12:41 | מאת: אייל

שהרופא אינו רוצה להחליף את הלפונקס שלדעתו היא הכי עוזרת לי אבל יש ת. לוואיי קשות ובלתי נסבלות . וכן גם לא חש בטוב . יש אלטרנטיבה ? תודה

אם הטיפול לא גורם לך להרגיש טוב ויש תופעות לוואי כדאי לשקול שינוי בטיפול. יחד עם זאת, הרופא המטפל שמכיר את ההיסטוריה של המחלה שלך יכול לדעת מה היו התוצאות של שינויים בטיפול התרופתי בעבר, האם שינויים הביאו להחמרה במצב, לאשפוז או לסכנה לחיים. במקרה כזה מנסים להימנע משינוי. אפשר במקביל להוסיף טיפול לתופעות לוואי, או להוסיף תרופה אנטי פסיכוטית אחרת ולהוריד מינון.

08/08/2013 | 17:31 | מאת: אייל

ראשית . תודה על תשובתך המקצועית.. את חושבת שכדור נוגד ת. לוואיי יוכל כן לעזור לי עם ההשפעה של הלפונקס .. ? תודה

מנהל פורום סכיזופרניה