הזיות אודיטריות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/07/2013 | 15:24 | מאת: רותי

יכול להיות שישנם דיאולוגים פנימיים גם בין אנשים שלא נמצאים לידך אתה חושב מה הוא יגיד, מדמיין מה יענה, לא שומע אותו באוזניים!!! זה יכול להיות או שאלו הזיות אודוטריות..

לא הבנתי את השאלה, האם את שומעת דיאלוגים פנימיים של אנשים אחרים או חושבת לעצמך מה הם בטח היו אומרים.

08/07/2013 | 22:03 | מאת: רותי

לא ביני לבין עצמי הוא נגיד מה אמא שלי תגיד לאחותה, מה היא תענה לה והיא לה מין דברים כאלו!! אני לא שומעת אנשים שמדברים בינהם עליי או מעבירים עליי ביקורת, אני מפחדת אני מרגישה שאני עומדת להשתגע..

08/07/2013 | 22:04 | מאת: רותי

אם אני לבד אני לא יכולה לשמוע אנשים מדברים, אני יכולה רק לדמיין את זה, כי אם אף אחד לא לידי אני לא יכולה לשמוע

08/07/2013 | 22:06 | מאת: רותי

מה זאת אומרת של אנשים אחרים? אני לא מבינה כל כל את השאלה

את לא מתארת הזיות אלא משהו שנשמע יותר כמו מחשבות טורדניות, קשה לדעת בלי בדיקה, כדאי לפנות לפסיכיאטר לשם כך.

29/11/2013 | 09:39 | מאת: שרה

זה מה שיש לי, בנוסף, מה הם היו מגיבים לאותה פעולה שאני עושה, פקודות וכו. ההזיות אצלי גם קורים כתגובה למחשבה שלי, בראייה (תגובה פיזית של אדם או אור שנדלק כסימן לתשובה) או בשמיעה, ( שומעת אחרי המחשבה, למשל מחשבה לא חכמה או מצחיקה - אחרי זה שומעת אנשים צוחקים ברקע או רעש שנשמע כמו צחוק מלגלג)

מנהל פורום סכיזופרניה