דין העצוב

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/07/2013 | 00:26 | מאת: דין העצוב

הי, אני חולה אוסידי וסכיזופרניה עם תסמינים שליליים. יש לי משהו שמפריע לי באופי. אחרי דיכאון ארוך אני מתפרץ משמחה מכל דבר ואחר כך חוזר שוב לדיכאון זה קשור לסכיזופרניה או מצבי רוח? ודבר שני אני לא יוצר קשר עם אנשים אף פעם לא מדבר עם אנשים. למה אני לא מדבר? למה אנשים מתרחקים ממני?

08/07/2013 | 15:48 | מאת: סכיזופרנית

אני רוצה להתקרב אליך. מה המייל שלך? ואיזה כדורים אתה לוקח? פעם אני לא דיברתי בכלל בגלל הכדורים ואז החליפו לי אותם ועכשיו אני מדברת סבבה

09/07/2013 | 16:13 | מאת: דין העצוב

אתה מתאר גם שינויים במצב הרוח וגם קושי בתקשורת עם אנשים. שניהם יכולים לנבוע ממספר גורמים, בחלקם אפשר לעזור, בתרופות, כמו שהציעו לך, בחלק בטיפול חברתי. כדאי לשאול את הפסיכיאטר המטפל לגבי תרופות שיכולות לעזור, ולהתעניין במרפאה בטיפול שיקומי חברתי.

09/07/2013 | 16:14 | מאת: לד"ר ענת קראתי

מנהל פורום סכיזופרניה