סמים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/07/2013 | 20:10 | מאת: חלי

הסמים גרמו לי לסכיזופרניה ומאז שהפסקתי עברה כבר שנה וחצי אבל אני לא מפסיקה לחשוב עליהם ולרצות לקחת אותם שוב. הייתי הזויה ופסיכית ומנותקת לגמרי מהמציאות אבל זה עדיין לא מפחיד אותי מספיק. הייתי מאושפזת חודש וחצי וגם זה בקושי מזיז לי. יש לי עכשיו עבודה טובה ומסודרת ויש לי שאיפות לעתיד והכל עלול להיהרס אם אחזור לסמים

הכמיהה לסם היא תחושה חזקה ומאוד קשה להילחם בה, כדאי לא להיות לבד במצב כזה, להיעזר בקבוצות תמיכה כמו NA ולפנות לטיפול אצל פסיכיאטר שמטפל גם בהתמכרויות.

מנהל פורום סכיזופרניה