העלמה וטיפול בקשיי ריכוז כתוצאה מהסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

06/07/2013 | 18:40 | מאת: אדי

שמי אדי ואני לוקה בסכיזופרניה קלה שמתאפיינת רק במחשבת שווא שכאילו המוח שלי ריק ויש לי חורים במוח יחד עם זה מתלווה בעיה בריכוז אצלי וזה מאוד מפריע לי בתפקוד היומיומי אבל מאוד התרופה שאני לוקח עכשיו היא סוליאן 200 מיליגרם שעוזרת רק במחשבת השווא אך לא בבעיית הריכוז בעיית הריכוז נותרה כפי שהייתה שאלתי היא איזו תרופה יכולה לעזור לי גם בבעיית הריכוזשמאוד מפריעה לי בתפקוד היומיומי? מחכה לתשובה

יכולות להיות מספר סיבות לקושי בריכוז. הקושי יכול להיות חלק מהמחלה ואז טיפול אנטיפסיכוטי יכול לעזור. מינון הסוליאן שאתה נוטל יחסית נמוך (מינון מקובל של טיפול אנטי פסיכוטי בסוליאן הוא בין 600-1200 מ"ג).

מנהל פורום סכיזופרניה