מבולבלת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/06/2013 | 19:06 | מאת: אנונימית

אוקיי עברתי בכמה הימים האחרונים משהו קצת מוזר...וזה לא משהו שאופייני לי ואף פעם לא קרה לי את זה לפני.גם לא הייתי לחוצה או דיכאונית,זה פשוט קרה ואין לי הסבר לזה.עברתי במקום קצת חשוך,ופתאום ראיתי או יותר נכון "הרגשתי" משהו מול הפנים שלי.ראיתי את זה בבירור,אבל כאילו זה הוקרן מהראש שלי החוצה וחלק ממני ידע שאני לא באמת רואה את זה. אבל כן ראיתי וזה סובב את הראש שלו לעברי והייתה לי הרגשה מאוד רעה ויכלתי להרגיש את הנוכחות של זה ואני כבר לא כל כך בטוחה שזה לא אמיתי.מה כדאי לי לעשות והאם ללכת לייעוץ? ואיפה אפשר ללכת ליעוץ אנונימי שלא ירשם לי בתיק הרפואי ושלא יהיה תיעוד?

את מתארת משהו מאוד מורכב שקשה לאבחן מקריאה של פסקה. אני ממליצה לך לפנות לפסיכיאטר לבדיקה. בכל מקרה חל חיסיון רפואי על מה שאת אומרת בשיחה, במרפאה ציבורית, בקופ"ח או באופן פרטי. אם את פונה לפסיכיאטר פרטי הוא עדיין רושם סיכום פגישה אבל הוא לא מחובר לתיק רפואי שיש לך במקום אחר.

מנהל פורום סכיזופרניה