LSD

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/06/2013 | 13:12 | מאת: קלי

לקחתי גאודון 80 מ"ג+40 מ"ג במשך חצי שנה וקראתי שהוא חוסם את ההשפעה של הLSD ורציתי להשתמש, אז הפסקתי עם הגאודון כשבוע לפני הLSD, לא היו לי תופעות גמילה בכלל, לקחתי המון LSD (ארבע טיפות) ולא הרגשתי כלום. קראתי שגאודון מתנקה מהגוף אחרי יומיים שמפסיקים ושהתופעות גמילה אמורות להיות יומיים נוספים. איך זה יכול להיות שלא היו לי תופעות גמילה ושלא הרגשתי את הסם? תודה

ההשפעה האנטיפסיכוטית של גאודון לא מיידית (כמו של שאר התרופות האנטיפסיכוטיות)היא נבנית לאורך זמן ואחרי לקיחה רציפה וממושכת, לוקח מספר שבועות עד שמתקבלת השפעה, ולאחר ההפסקה לוקח שבועות ולפעמים גם חצי שנה עד שחולפת ההשפעה, הרבה אחרי שהחומר יצא מהגוף. לא תמיד אחרי ההפסקה יש תופעות גמילה. אם יש הן דומות לתופעות הלוואי הראשוניות, הן מתחילות מוקדם וחולפות מהר. LSD הוא סם הלוצינוגני - כלומר גורם הזיות, אם בעבר היית במצב פסיכוטי, לקיחה של LSD יכולה לגרום בסיכוי גבוה לחזרה של מצב כזה. הפסקה של תרופות בלי להתייעץ עם הרופא המטפל ובמקביל לקיחה של חומר שיכול לעשות פסיכוזה מאוד לא מומלצים.

23/06/2013 | 21:03 | מאת: קלי

מנהל פורום סכיזופרניה