כדורי ריספרדל במקום זריקה, אם אפשר ?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/06/2013 | 09:56 | מאת: גיא

רציתי לדעת אם אפשר לקבל כדורי ריספרדל יום יום, במקום הזריקה פאמיי בחודש, אני רוצה לנסות, כי יש לי הפרעות שינה, אחרי כל פעם שאני עושה את הזריקה, אולי כדורים, יאפשרו לי לישון טוב, תודה גיא

יש טיפול יומי בכדורי ריספרדל. לטיפול בכדורים ולטיפול בזריקות יש יתרונות וחסרונות, ולכל אחד מתאים טיפול אחר. כדורים יכולים לעזור להירדם אבל קשה יותר לזכור לקחת אותם יום יום, וטיפול בזריקה נותן טיפול רציף, שהוא יעיל יותר. כמו כן חשוב לברר מה הסיבה להפרעות השינה, לא תמיד הבעיה היא הזריקה. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל, מה הטיפול שהכי יתאים לך.

17/06/2013 | 21:51 | מאת: גיא

תודה לך על התשובה, טעיתי בשם של הזריקה. צ"ל בשם קלופיקסול, ולא ריספרדל, האם התשובה שכתבתה לי היא מתיחסת גם לתרופה הנ"ל. תודה גיא

מנהל פורום סכיזופרניה