שאלה בנוגע לגאודון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/06/2013 | 17:55 | מאת: אלון

שלום ד''ר קיבלתי רשם לגאודון 40 מ''ג ,ראיתי בתופעות לוואי של התרופה שמי שיש בעייה בלב אסור ליטול את התרופה ,בילדותי הובחנתי כבעל רשרוש בלב,אני כיום בן 42 האם מותר לי לשתות את התרופה גיאודון, בתודה

לכל התרופות האנטי פסיכוטיות יש השפעה מסויימת על הלב, לגאודון מעט יותר. בכל מקרה מומלץ ליידע את הפסיכיאטר על בעיה גופנית כדי שיבקש מרופא המשפחה את הבדיקות הדרושות לפני התחלת טיפול. פנה לפסיכיאטר שרשם לך את התרופה כדי לברר איתו את הנושא.

מנהל פורום סכיזופרניה