ירידה במינון מגאודון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/03/2013 | 14:23 | מאת: אני

שלום! אני נמצאת כרגע בתהליך של ירידה במינון של גאודון. אני עושה את זה באופן מבוקר והדרגתי במיוחד. עד לפני שבוע לקחתי 80 מ"ג. השבוע התחלתי לקחת 70 מ"ג (יום אחד -60מ"ג, יום שני-60 מ"ג). פיזית אני מרגישה בסדר גמור. אבל מבחינה נפשית אני יותר מעורערת. לא משהו רציני אבל תחושת מועקה מורגשת וקצת דכדוך. אני לוקחת בחשבון שיש בגאודון גם חומרים אנטי-דכאוניים.האם זה תופעה נוכרת של ירידה מגאודון? האם זה ימשך רק כמה ימים?

16/03/2013 | 14:28 | מאת: אני

אני נמצאת כרגע בתהליך של ירידה במינון של גאודון. אני עושה את זה באופן מבוקר והדרגתי במיוחד. עד לפני שבוע לקחתי 80 מג. השבוע התחלתי לקחת 70 מג (יום אחד -60 מג, יום שני-80 מג). פיזית אני מרגישה בסדר גמור. אבל מבחינה נפשית אני יותר מעורערת. לא משהו רציני אבל תחושת מועקה מורגשת וקצת דכדוך. אני לוקחת בחשבון שיש בגאודון גם חומרים אנטי-דכאוניים.האם זה תופעה מוכרת של ירידה מגאודון? האם זה ימשך רק כמה ימים?

08/04/2013 | 13:15 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לאבחן אדם דרך פורום אינטרנט. באופן כללי כל שינוי מינון ו/או החלפה של תרופה יכול להביא לשינויים במצב הנפשי. לפעמים מדובר בשינויים חולפים, לפעמים לא. כמו כן יכול להיות שהשינוי בכלל קשור לגורמים חיצוניים שלא קשורים לתרופה (מצב גופני, לחץ סביבתי, ועוד). מומלץ לפנות לרופא המטפל לבירור מעמיק ואש לטפל בהתאם. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה