אני ההיתי מבקש סל שיקום כמו מקום עבודה כדי להרוויח

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

27/10/2010 | 17:04 | מאת: איתן קסיאל

אני ההיתי מבקש ממך דוקטור ססר שתעזור לי בעניני סל שיקום כמו אני מבקש וזה מקום עבודה בישביל להרוויח כסף ולטפל בשיקום בחולי נפש ללא אפלייה וזה כמו מרכז שיקום מיקצועי חדרה ההיתי רוצה וגם אני מבקש לבטל לי את האפוטרופוס לגמרי ולחזור להיות עצמאי וכשיר לדאוג לעיניני ולא כמפסידן שזקוק לאפוטרופוס אלא אני מוכן לקחת אחריות על מעשי על עצמי ועל חיי ולהיות נאמן לעצמי אני מוכן להיות נאמן לעצמי לדאוג לעניני לטובת ביטול האפוטרופוס כבעל דין משוקם ולא כמפסידן היום וכפסול דין הטלפון שלי הוא 0577883013

04/11/2010 | 23:11 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. הפורום לא נועד לטיפולים ספציפים בבעיות פרטיות אלא למתן מידע כללי. אתה צריך לפנות לרופא המטפל. בכל מקרה - ההחלטה על ביטול אפוטרופסות נעשית רק דרך הרופא המטפל ולאחר התרשמות של עובד/ת סוצליאלי/ת (כולל בד"כ ביקור בית) ולאחר מכן פניה חוזרת לבית משפט. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה