סכיסופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/01/2013 | 22:56 | מאת: אנונימי

אח שלי חולה בסכיזופרניה כבר כמה שנים לאחרונה הוא התחיל לקום כמעט כל לילה והוא אוכל המון בלילה בלי סיבה מיוחדת פשוט אוכל רציתי לדעת ממה זה נובע ? ואיך אפשר לפתור תבעיה? כי אנחנו דיברנו איתו והכל וכל משנעשה לא עוזר

27/01/2013 | 18:13 | מאת: אליאנה

ייתכן מאד שזה מהטיפול התרופתי לי זיפרקסה ורספירידל גרמו לי לאכול הרבה יותר כעת על סוליאן והיתה עליה מזערית במשקל ונשאר מתון.

06/02/2013 | 16:22 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לאבחן אדם דרם שרך פורום אינטרנט. באופן כללי יכולות להיות סיבות רבות לתסמינים המתוארים -החמרה נפשית, מחלה גופנית, תופעות לוואי של הטיפול ועוד. יש לפנות לרופא המטפל, לעבור אבחון מסודר ולטפל בהתאם. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה