דחוף עשיתי בדיקות דם ??

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/10/2010 | 14:59 | מאת: דחוף

ואני מרגישה מאוד לא טוב ויש לי סכיזופרניה זה מסוכן אפשר למות מזה כי הרגשתי חלשה ולא הייתי בטוחה שאני רוצה לעשות יש לי חולשה ו?תחושה מאוד לא טובה???.

26/10/2010 | 15:20 | מאת: י

http://www.doctors.co.il/ar/10564/סיכון+לתמותה+אחרי+ניתוח הכתבה הזאת זה נכון

04/11/2010 | 23:04 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. במאמר שאת מציינת מדובר על החלמה מניתוחים ולא בדיקות דם. גם במקרה של ניתוחים מדובר בעיקר על אנשים שסובלים מדכאון. וגם אצלהם מדובר בהבדלים קטנים בינם לשאר האוכלוסיה. בלי קשר- חולשה לאחר בדיקות דם זה נפוץ ביותר (קוראים לזה אפקטי "וזו- ואגלי"). שורה תחתונה - אין לך מה לדאוג. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה