טרופות אנטי פסיכוטיות ולחץ דם גבוה ודופק מהיר.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/01/2013 | 10:14 | מאת: שם

אחרי שימוש של כ 5 שנים התחילו בעיות אם לחץ דם ודופק. הלחץ דם יכול להגיע עד 200 והדופק עד 160. רופא המשפחה אומר להפסיק אם הכדורים. הפסיכיאטר אומר לא להפסיק בשום אופן. אני כבת של החולה לא יודעת מה לעשות. התרופות האלה באמת דופקות לה את הבריאות יותר מאשר הסכיזופרניה . אני לא יודעת מה לעשות

06/02/2013 | 13:16 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אי אפשר לאבחן אדם בפורום אינטרנט, בוודאי שלא דרך גוף שלישי. באופן כללי - אם יש בעיות של לחץ דם ודופק צריך לעשות בירור גופני מלא (הרי יש הרבה סיבות ללחץ דם גבוה, לאו דווקא קשורים לטיפול תרופתי פסיכיאטרי). אם בכל הזאת מגיעים למסקנה שהגורם לעליה בלחץ דם זה הטיפול הפסיכיאטרי יש כמה דברים שניתן לעשות: 1) שינוי אורח חיים (כושר גופני, דיאטה וכד'). 2) טיפול תרופתי ללחץ דם. 3) שינוי מינון של התכשיר נוגד הפסיכוזה. 4) אם שום דבר לא עוזר - החלפת התכשיר לסוג אחר שפחות עושה תופעות לוואי מטבוליות. בכל מקרה יש מה לעשות. צריך לפנות לרופא המטפל. בברכה, ד"ר אהוד ססר

25/04/2013 | 10:25 | מאת: לי

לתופעות כאלה, למה הפסיקו ליצר אותם ? הבעיה שרצו להחליף לה להולידול , שגרם לה להשתין מתחתיה , הייתה דורכת במקום , רצתה לברוח מעורה ועוד. תופאות לווי נוראיות . Semap לא גורם לתופאות לוואי שכאלה לפחות.

מנהל פורום סכיזופרניה