ריספונד 2

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

18/01/2013 | 17:33 | מאת: דני

לדר שלום! בחור בן 27 נמצא בטיפול ריספונד 2 חודשיים וחצי. יחד עם זה גם עישן חשיש. בשבוע האחרון הפסיק לעשן חשיש וזה לאחר תקופה של 10 שנים שימוש. בשביל להקל על הגמילה רופא המטפל רשם סרוקוול 25ג בנוסף לריספונד 2. כי גם עדיין פה ושם יש קולות... הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת שלך העם זה טיפול מאתים למצב. תודה

06/02/2013 | 11:10 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. כפי שנכתב בפורום רבות, לא ניתן לאבחן אנשים דרך פורום אינטרנט ובוודאי שלא לתת המלצות טיפוליות ספציפיות. מכאן שאי אפשר לחוות דעה באם הטיפול הנ"ל מתאים. באופן כללי ניתן לומר שלעיתים אכן נותנים שילובים של תרופות נוגדות פסיכוזה, בהתאם למצב. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה