זוגיות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/10/2010 | 12:24 | מאת: קנדרשוב

בתי בת 26 חלתה בגיל 17 בסכיזופרניה כיום מצבה השתפר עובדת במפעל מוגן 5 שעות ביום. מטופלת בתרופות הבאות לפונקס 500 מג ציפרלקס 20 מג וקדייולוג 5 מג. מעונינת מאד להכיר בן זוג אך חסרת מיומנויות לכך. האם יש מסגרת המיועדת רק לכך.ואיך ניתן לעזור לה.

26/10/2010 | 14:07 | מאת: רמי

שלום לך גם אני סובל מחרדות ונוטל כדורים , אשמח מאוד באם תיצרי איתי קשר למייל אני עובד , מיוצב במצבי . [email protected]

26/10/2010 | 23:21 | מאת: adi

יש כל מיני מועדונים חברתיים ששם יש אפשרות להכיר בני זוג עדי

28/10/2010 | 12:04 | מאת: רמי

מודה לך על התשובה, אני יוצא למועדונים.הכרתי בחורה ויצאתי איתה כ- 6 חודשים חששתי שברגע שאני אספר לה היא פשוט תעזוב , לכן הפסקתי את הקשר אני מחפש בחורה שנוטלת כדורים שתקבל אותי .

04/11/2010 | 22:57 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום וסליחה על האיחור בתשובה, הייתי בכנס בחו"ל. כפי שענו לך מספר אנשים, יש מגוון מסגרות חברתיות למתמודדים עם בעיות נפשיות שם ניתן להכיר אנשים (כגון מועדון אנוש, קלאבהאוס, מסגרות של בית אקשטיין ועוד). צריך לפנות לעובד/ת סוציאלי/ת כדי לקבל פרטים לגבי המסגרות באיזור מגורייך. לכל אחד יש את הזכות להכיר בן זוג ובמידת האפשר גם להקים משפחה, אפילו אם יש התמודדות עם בעיות נפשיות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה