צריך את עזרתך.. בדחיפות, סובל..

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/11/2012 | 20:49 | מאת: אדיר

שלום.. אני בן 17 וחצי. מיזה כמה חודשים שהתחלתי לחוש בחנק ובקושי לאכול ממש ממש קשה לבלוע את הרוק.. הלכתי לקופת חולים עשיתי בדיקות צילומים והמון דברים.. היתי בלחץ מתח וחרדה ממש גדולה חשבתי שזה סרטן חס וחלילה או מחלה או משהו גרוע שיסכן את החיים. בסדר עבר זמן עבר חודשיים בערך.. הרופא הביאה את כול התשובות אמרה שאולי עדיף להתעייץ עם פסיכולוג כי אין לי כלום לא בגרון לא בוושט ובכול המקומות שעשינו צילומים אמרתי לה ולעצמי ולאמא שלי מה פיסיכולוג מה אני איזה משוגע ודברים כאלה כאילו לא האמנתי שזה זה האמנתי שזה עוד בעיה המשכנו לבדוק שוב אין כלום בקיצור עבר חודש מאז שהיא אמרה שאין לי כלום וצריך ללכת לפיסיכלוג לפני שבוע התחיל לי משהו מוזר מאוד מוזר.. התחיל להיות לי עוד קול בגוף שהוא גם עכשיו.. נגיד אני עושה משהו, הקול הזה אומר לי לא לעשות אותו ולעשות ההפך.. ולפעמים כואב לי הראש שהוא מדבר והעיינים נגיד אני אוהב משהו חושב על המשפחה הקול הזה בא נגד המשפחה שלי .. דברים כאלה מוזרים.. ומשהו שיש לי אותו כבר כמה שנים שלפעמים אני בא לחברים ומנסה להיות כמו איזה חבר שמצליח לו שהוא מקובל וכול פעם אני מנסה להיות חבר אחר בבתנהגות זה כבר הרבה זמן לא מלפני שבוע, רק הקול הזה זה מלפני שבוע כול מה שאני קורה אני חושב שזה עלי ושזה הבעיה שיש לי כול דבר לא יודע להחליט מתלבט תמיד מקגיש שיש לי אשכרה 2 דעות ברראש תמיד ריבים בראש לא יודע להחליט מחשבות לא טובות אני מדבר על איזה משהו ואז חושב על משהו ההפך נגיד אני אומר שהמשפחה שלי טובה ואז בלב אני אומר סתם חראות שיילכו לעזעזעל אני יכול לשבת ולהגיד אני אוהב תערבים בלב ופתאום להגיד את זה בקול זה קרה לי.. ממש 2 דעות אבא שלי נגיד אומר לי בוא תעזור לי בחנות אני אומר לעצמי לא לא הולך אחרי 2 דק' אני אומר לעצמי אני הולךך ואחרי זה שאני שם אני אומר לעצמי מה אני עושה פה אני לא חייב 2 דעות בראש אני מרגיש שיש לי אשכרה לא יודע להחליטטטט עד שאני מחליט לוקח לי דקה של חשיבה ולאחר מכן מתחרט על זהה ממש ממש ממש על כול דבר אני מתלבט ואז בראש הקול אומר לי למה עשיתי ככה כאילו אני בלב אומר לעצמי אני כרגע אומר לעצמי אני בטוח משוגע אני בטוח יש לי פיצול אישיות 100 אחוז בעתיד אני יתאשפז אין לי סיכוי להצליח, לפחות שאני יהנה כמה שיותר עכשיו ככה אני חושב תמיד יש לי מחשבות ממש מוזרות בראש שאני מחולק ל2 אנשים לפעעמים אני חושב מרוב שאני מושפע מפיצול אישיתו וחושב שזה מה שיש לי .. לפעמים אני מדבר לעצמי ומדבר בקולל אני יכול לפחד סתם ככה מכלום אני יכול לבוא לכיתה לשבת ואז עם אני שומע שהילד נכנס לכיתה שאני לא אוהב אותו אאני יצא מהכיתה כי אני יודע שעם לא אני יהיה בלחץץ אני תמיד מגיש בלחץ לעד ילדים שמציקים לי במקיף לי לפעמים תמיד הרגשתי תהלתבטיות ושיש לי 2 דעות בראש תמיד תמיד מהכיתה ה' אבל מלפני חודש זה ניהיה לי עם קול כזה.. יכול להיות שהיה לי את זה תמיד, ורק מלפני חודש נהיתי מודע ליזה נכון? אמרו לי באיזה אתר שיש מצב שיש לי חרדה כללית הגיוני??? עוד משהו עם אני יטופל בפסיכאטרי, על ידי טיפול או תרופות, הרישיון שלי יקחו לי אותו ? בבקשה בבקשה תענה לי על הכול זה חשוב

11/11/2012 | 21:48 | מאת: adi

היי. פסיכולוג הוא איש מקצוע כמו כל איש מקצוע אחר. זה שיש לך בעיה זה לא אומר שאתה משוגע. פסיכאטר הוא כמו כל רופא אחר ופסיכולוג הוא כמו כל איש מקצוע פארא רפואי אחר. עדי

11/11/2012 | 22:34 | מאת: אדיר

אפשרי בבקשה שתגיד לי מה שיש לי ? ושתענה לי על השאלה על הרישיון ועוד כמה דברים פחות או יותר לדעת מה הכייון שיש לי ועם אפשר להיות רגוע שאין לי בעיה באישיות שזה מה שאני מרגיש. תודה

מנהל פורום סכיזופרניה