מה תנאי האשפוז בשלוותה במחלקות המבוגרים?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/11/2012 | 20:23 | מאת: אורי

גם בסגורה וגם בפתוחה. איך הצוות שם? עברנו דירה ואנחנו מכירים רק בתל השומר ששם הצוות פשוט מדהים וגם תנאי האשפוז בסדר גמור, כמו בי"ח רגיל, ישן אבל אין שום דבר מזעזע כמו מה שרואים בחדשות. אני מודאגת לגבי השינוי ורוצה לברר. איך הסגורה? איך הצוות? אלימים? קשוחים? אולי, במקרה, אנושיים? איך האחיות/אחים? הרופאים? תודה רבה מראש.

19/11/2012 | 19:57 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. איני עובד בביה"ח שלוותה (וגם אם כן הייתי עובד שם, מטרת הפורום כאן היא לא לחלק "ציונים" לבתי החולים השונים). בכל אופן הדעה הרווחת לגבי בית החולים הנ"ל היא שמדובר בביה"ח מצויין לכל הדעות המעסיק את חלק מהפסיכיאטרים המובילים בארץ (גם בהיבטים קליניים וגם בהיבטים מחקריים). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה