גאודון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/10/2012 | 19:24 | מאת: אלי

שלום רב. אני נוטל כדורי זיפרקסה 10 מ"ג. והפסיכיאטרית החליפה לי את זה לגאודון40 מ"ג ו-80 מ"ג.(עקב בעיית הירדמות ועייפות) השאלות שלי הם: 1)האם הגאודון מרדים וגורם לעייפות?. 2)למה אני צריך ליטול 2 כדורים. גם 40 וגם 80 מ"ג שזה ביחד 120 מ"ג. 3)עדיף לקחת כדור 1 של 20 מ"ג בתור התחלה?. תודה רבה.

30/10/2012 | 18:04 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. תשובות: 1) גאודון בד"כ לא גורם לעייפות. 2) גאודון נוטלים פעמיים ביום בשל זמן מחצית חיים קצר של פירוק התרופה בגוף. כמו כן חייבים לקחת אותו עם אוכל. 3) מהירות ההעלאה במינון קשורה למצב ושיקול הדעת הקליני של הרופא המטפל. זה משתנה מאחד לאחד. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה