שאלה לגבי ספר תרופות עדכני

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

05/10/2012 | 21:47 | מאת: סכיזו

איזה ספר תרופות עדכני יש לתרופות פסיכיאטריות? ואם אין אז מצאתי ספר תרופות כללי בשם: BNF 64, שיצא לפני חודש. האם מישהו יכול להמליץ לי עליו? וראיתי באחת התגובות שיש עוד תרופה חדשה שתצא שנה הבאה. יש איזשהו מגזין פסיכיאטרי אמין, שאפשר להתעדכן בו לגבי תרופות חדשות?

14/10/2012 | 17:21 | מאת: ד,

שלום. ה-BNF הוא ספר התרופות הבריטי "British National Formulary". בארץ יש את ה-MEDIC. ספר זה הוא פשוט רשימה של כל התרופות שרשומות בארץ עם המינונים וצורות המתן לשהן. לגבי מגזינים פסיכיאטרים - כתבי העת החשובים בעולם כוללים את ה-American journal of psychiatry, British journal of psychiatry, archives of general psychiatry, journal of clinical psychiatry ועוד ועוד. בברכה, ד"ר אהוד ססר

14/10/2012 | 19:52 | מאת: סכיזו

הוא נותן הסבר קצר על התרופה? ובאיזה שפה הוא?

14/10/2012 | 19:57 | מאת: סכיזו

14/10/2012 | 21:06 | מאת: סכיזו

בספר SYNOPSIS OF PSYCHIATRY אני לא מוצא את ה"הפרעת אישיות גבולית", האם היא רשומה כערך אחר מ-Borderline personality disorder? ואם כן, אז איך היא רשומה?

מנהל פורום סכיזופרניה