תרופות חדשות לסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/10/2012 | 19:30 | מאת: אני

שלום אני מטופלת ב 8 מ"ג ריספרדל ביום....חיי אינם חיים. האם יש תרופה חדשה שפועלת גם על המנגנון התפקודי?? כי אני סובלת בעיקר מתסמינים שליליים של המחלה

04/10/2012 | 22:29 | מאת: קובי

אהלן אני לפני כשנה יצאה תרופה אנטיפסיכוטית לסכיזופרניה: אביליפיי - היא נמצאת בסל הבריאות וכנראה תכנס לסל - שנה הבאה תרופה בשם: סאפריס - שהיא גם סדטיבית:-) לילה טוב ומועדים לשמחה.

14/10/2012 | 17:04 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. יש הרבה תרופות נוגדות פסיכוזה, גם חדשות. יש לומר שאין הבדלים מהותיים ביניהם בקשר לתסמינים שליליים אולם זה משתנה מאדם לאדם ושווה לנסות. אחת התרופה המוכחות כיעילה יותר מהאחרות לגבי תסמינים שליליים היא ה"לפונקס" אך גם זה במידה קטנה יחסית. בכל אופן מומלץ לפנות לרופא המטפל לצורך אבחון ובחינת צורך בהחלפת הטיפול. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה