בן 32 סובל מסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/09/2012 | 21:27 | מאת: מיואש

שלום אני בן 32 וחולה 8 שנים הייתי בהודו ועישנתי סמים וגם לקחתי כימיקלים וזה התוצאה . אני נכון להיום " משוקם " אם קוראים לזה כך אני עובד גרתי בשכירות ומתחיל ללמוד בעזרת השם . אני כל התקופה הזו אאמנתי לאנשים שאמרו לי שאני לא סכיזופרני ואפשר להפסיק את התרופות וזה גורם לי סבל נוראי כי אני מאמין תולה ציפיות ואז מתאכזב . אני מבקש אם יש אנשים שאני יכול לדבר איתם למרות שאני חולה 8 שנים אני בור בנוגע למחלה . ועוד משהו אני מקבל רספונד 6 מג ואני קורא על אנשים שלוקחים יותר תרופות , לא יודע אולי אני צריך לקחת יותר תרופות ? תודה ושנה טובה מחכה לתגובה בהקדם .

18/09/2012 | 12:20 | מאת: סתם אחת

קודם כל אתה צריך לדאוג לעצמך ולא לראות שאנשים אחרים לוקחים יותר תרופות... תחשוב על זה שאם תפסיק לקחת את התרופות הכל יכול לחזור בחזרה... וכל מה הגעת אליו עד עכשו זה הישג לעבוד ללכת ללמוד לא הרבה אנשים חולים משיגים את מה שהשגת את פשוט צריך להיות גאה בעצמך.. והתרופות הם אלו שמחזיקות אותך יציב ובעל יכולת לעשות דברים מופלאים

מנהל פורום סכיזופרניה