שאלה בקשר לתרופה ריספונד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/08/2012 | 14:35 | מאת: גליה

היי, האם ריספונד גורם להשמנה? איך אני אוכל להמשיך לקחת ריספונד ולרדת במשקל? בתודה מראש.

12/08/2012 | 19:03 | מאת: ירדן

את חולה בסכיזופרניה? וכמה מיליגרם את לוקחת ריספונד באיזה מינון?

01/09/2012 | 19:37 | מאת: avil11

הדרך היחידה לעבור את השלב של ההשמנה עד שהכדורים, ההשפעה שלהם עליך תהיה מינימלית ולא תשמין מהם...הדרך היחידה היא לשרוף קלוריות. שזה אומר לעשות ספורט בעיקר אירובי אבל גם להרים משקולות מדי פעם כדי לשרוף את הקלוריות שהכדורים גורמים לך לצרוך ביום...גם שלוש פעמים בשבוע, אימון של שעה, אם זה בחוץ או במכון כושר יעשו את העבודה..!

03/09/2012 | 11:31 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. חלק מתרופות נוגדות הפסיכוזה יכולות לגרום לעליה במשקל (דרך הגברת התאבון), חלקן יותר וחלקן פחות. ריספרדל היא באמצע בעניין זה. יש מספר דברים שניתן לעשות כדי להימנע מהעליה במשקל: 1) דיאטה מבוקרת. 2) כושר גופני (תמיד טוב, ללא קשר לטיפול או לאבחנה הנפשית). 3) החלפת הטיפול לתכשיר שפחות מעלה משקל (כגון סוליאן, אביליפי, גאודון או סאפריס). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה