גורמים- סכיזופרניה.

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/07/2012 | 10:53 | מאת: סימי

אני בהריון, סובלת מחרדות ונוטלת ציפרלקס. התחלתי את התרופה בחודש החמישי להריון אז הופיעו החרדות. קראתי מחקר על כך שלחץ בהריון יכול לגרום לסכיזופרניה. האם זה מבוסס? קראתי גם שיש קשר לסרטונין וסכיזופרניה, שזה מלחיץ אותי גם בגלל הציפרלקס שאני לוקחת. אשמח מאוד לתשובות, אני מאוד לא רגועה. תודה רבה.

31/07/2012 | 20:44 | מאת: שלמה

לחץ בהריון לא יכול לגרום לסכיזופרניה. יש קשר בין סרוטונין לסכיזופרניה אבל זה לא קשור אלייך ולא קשור ללקיחת ציפרלקס. חבל שסתם תיכנסי לסרטים מיותרים. תהני מההריון ושיהיה לך במזל טוב ולידה קלה. גילוי נאות, אני לא רופא.

מנהל פורום סכיזופרניה