אמא שלי מתנגדת לקחת תרופות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

09/07/2012 | 09:18 | מאת: ליאת

אמא שלי אומרת שתרופות זה רעל.היא סובלת מסכיזופרניה וגם בתקופות הרמיסיה היא מציגה לי סרטונים בנוסך הסרטון הזה, http://www.youtube.com/watch?v=DTFl5eW4UiI&feature=share מה דעתך דוקטור? נשמע שזו עדות אמיצה מאד ויחד עם זאת מצמררת ומעוררת מחשבה. האם הדברים נכונים? האם זו האמת על תעשיית התרופות הפסיכיאטריות?

24/07/2012 | 19:59 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. מדובר בסרטון שהועלה ע"י ארגון CCHR שהוא ארגון השולל את הפסיכיאטריה בכלל - את האבחנות, את הטיפולים התרופתיים, את בתי החולים הפסיכיאטרים ועוד. הם מקושרים (ככל הידוע לי) לארגון הסיינטולוגיה. דעתם היא לגיטימית ויש רבים (גם לא סיינטולוגים) שזו דעתם (ניתן לעשות חיפוש ל-anti-psychiatry). יחד עם זאת - זאת לא דעתי (מן הסתם). כבר היו דיונים בפורום בנושא. ניתן לעשות חיפוש. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה