הייתי מאד רוצה להבין

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/07/2012 | 17:09 | מאת: רוני

הייתי מאד רוצה להבין למה אני משמין מקספליון למרות שאני הפחתתי מאד את כמות המזון וגם עושה ספורט מאומץ(ריצה ארוכה ומכשירים)במשך שעתיים ביום לפחות,בכל יום ללא יוצא מן הכלל. הגעתי למצב שאני אוכל רק כ-1000 קלוריות ליום(גובה 185 ס"מ).ובכל זאת אני עולה בקצב מטורף של כמעט ק"ג בחודש. למה זה קורה לי? מה עוד אני יכול לעשות כדי להוריד במשקל?

08/07/2012 | 20:45 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. הסיבה לעליה במשקל היא העליה בתאבון. אם לא מצליחים למתן את העליה במשקל עם פעילות גופנית ודיאטה - ניתן לשקול החלפה לתרופה שפחות מעלה משקל (כגון סוליאן, גאודון, אביליפי או ספריס). יחד עם זאת ניתן לחכות ולראות עם העליה במשקל נעצרת (כפי שקורה במקרים רבים). אגב - פעילות גופנית ושמירה על תזונה בריאה זה תמיד טוב. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה