ספיזוכרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

25/06/2012 | 23:06 | מאת: שימחה

18:57 20.06.12 שלום לך לפני החתונה גרתי שנה אם החבר שלי שכיום הוא בעלי . אנחנו מכרים כבר שנתיים ותמיד היו לו התפרציות זעם כלפי , לפני החתונה חיפשתי כל מני דברים עליו ומצאתי מסמכים שהוא היה חולה בספיזוכרניה ושהוא מקבל כסף מבטוח לאומי . סיפרתי לאמא שלו שאני יודעת שהוא מקבל כסף אבל לא סיפרתי שאני יודעת שהוא חולה . הוא כל הזמן אמר לי שהוא מקבל נכות על הגב . לפני כמה ימים אמרתי לו שזה לא נישמע הגיוני ואז הוא סיפר לי את הסיפור ולאחרונה התחילו לו קצת התקפי זעם אז הוא מקבל פעם בחודש זריקה .ליפני החתונה אמא שלו אמרה שבנתיים לא צריך לספר לי כלום על הזריקה ואני מאוד פגועה מזה ולקחתי מאוד ללב כי זאת אני שצריכה להתמודד איתו כל יום ולהפך היתי מאוד תומחת בזה הוא ביקש לא לספר כלום למשפחה שלי ואין לי אם מי לדבר או להתייעץ לאחרונה יש לו כל מיני מחשבותלא טובות עליי ועליו משהו שאף פעם לא היה . בבקשה עזרה תודה

28/06/2012 | 07:15 | מאת: ירון

אני חושב שזה מאוד לא יפה שהוא הסתיר מימך. כדאי לך לשוחח עימו ולהתנות את החיים שלכם ביחד בכך שהוא הולך בקביעות לטיפולים ומקבל תרופות לפי הרופא. ככלל אם הוא יעשה זאת יכולים להיות לכם חיים מצטיינים ביחד למרות המחלה.

מנהל פורום סכיזופרניה