האם סכיזופרניה היא מחלה נפוצה/נדירה?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/06/2012 | 09:35 | מאת: יובל

כי המון רופאים אומרים שסכיזופרניה היא מחלה מאוד שכיחה אבל זה לא מתאים לערכים זאת אומרת לאחוזים שלה כי זה 1% מהאוכלוסייה זאת אומרת 1 מ-100 אנשים בעולם הוא סכיזופרן, האם אני שוגה?

04/07/2012 | 18:00 | מאת: נעמה

אם בישראל חיים קרוב ל-8 מיליון בני אדם אז זה אומר שבישראל יש 80 אלף חולים!!! את מבינה מה זה 80 אלף איש? תנסי לדמיין שבית ספר גדול בישראל מכיל כ-500-700 תלמידים,זה אומר כ-12 בתי ספר ביחד. אלה מספרים מטורפים. ככה שיחסית למחלות אחרות,הסכיזופרניה נחשבת למחלה מאד נפוצה.

מנהל פורום סכיזופרניה