מינון מומלץ ברמיסיה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/06/2012 | 06:45 | מאת: ירון

שלום רב, מהו המינון המומלץ בתקופה של רמיסיה. האבחנה היא סכיזואפקטיבי והתרופה היא אביליפיי. תודה

04/07/2012 | 18:02 | מאת: רוני

אני ברמיסיה ומקבל 1 מג רספרדל. עדיין בעיה ביחסי מין וגם בפרולקטין למרות המינון הנמוך. מת לעבור לאבאליפאי,הרופא שלי לא ממהר כי הוא אומר שאין לו מספיק מידע על התרופה הזו לטווח ארוך.

08/07/2012 | 13:07 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין מינון ספציפי שמומלץ ברמיסיה, זה תלוי במטופל, בהסטוריה התרופתית בעבר, מצבטו הנוכחי וכד'. באופן כללי ניתן לומר - פעם אמרו שבתקופות של רמיסיה נהוג להפחית מינון. היום הגישה היא שבד"כ גם ברמיסיה נונתים את המינון שעזר בתקופה של הפסיכוזה (כלמור עם המינון שהביא לרמיסיה היה, למשל, 20מג אביליפי - אז יש הגיון בלהמשיך עם המינון הזה גם כטיפול מניעתי). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה