שינוי כדורים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/10/2010 | 17:15 | מאת: אור

המשך לשאלה לגבי שינוי כדורים האם הכדורים משמינים או שהם מעוררי תאבון

14/10/2010 | 10:26 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום אור. התייחסתי בפורום רבות לסוגיה זו. אם אתה מתכוון ספציפית לתרופה גאודון, עליה שאלת בפנייתך הקודמת - אז היא בד"כ לא משמינה ולא מעוררת תאבון. לגבי שאר הכדורים - יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. לא כל התרופות הם אותו דבר. כדי לקבל פרטים ניתן לפנות לספיכיאטר המטפל או לחילופין תשאל על כדור ספציפי פה בפורום ואשמח לענות. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה