תחליף

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/05/2012 | 14:44 | מאת: יהודית

בס"ד בתי מטופלת בלפונקס שנים רבות וסבלה מתופעות לואי של תרופות עוד לפני הלפונקס. לאחרונה ראינו שקנביס עוזר לה לתפקד ללא תופעות לואי. מדוע ההתנגדות החזקה אצלכם לנושא אם הוא יעיל? ומדוע חולי נפש לא יכולים לקבל אותו כתרופה אפילו בכדור או סירופ?

16/05/2012 | 15:19 | מאת: לירז

כי קנביס זה סם המעורר שוב את מחלת הסכיזופרניה ולכן הוא לא ניתן לחולי נפש בעיקר לאלה שסובלים מסכיזופרניה..

16/05/2012 | 17:33 | מאת: נועה

הוא הקנביס/מריחואנה. עכשיו תארי לעצמך שיתנו את זה לחולי סכזופרניה...

16/05/2012 | 18:07 | מאת: נעמה

חולי סכזופרניה לא יכולים להשתמש בסמים,גם לא "סם רפואי". הבן שלי הגיע לאישפוז בשל התקף פסיכותי לאחר שימוש ב"קנביס רפואי" בהולנד. הרופא המטפל בביתך היה אמור להסביר לה את זה טוב טוב. אגב,בשל הטיפול התרופתי,רצוי להמנע גם מאלכהול.

מנהל פורום סכיזופרניה