פסיכיאטר המשלב cbt מאיזור הצפון

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/05/2012 | 19:00 | מאת: בעל דואג

שלום אני מחפש פסיכיאטר/ית המטפלים בשיטת ה cbt בנוסף על הטיפול הכולל מתן כדורים. אני מחפש רופא שעובד פרטי אך נותן מרשמים שאפשר לממש בבית מרקחת של קופת חולים כללית. בנוסף, רצוי מאוד שיהיה מאיזור חיפה או לפחות הצפון. תודה.

17/05/2012 | 19:25 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. הפורום לא מיועד לחיפוש מטפלים ספציפים. ניתן להיעזר באינדקס הרופאים בראש עמוד זה (ויש לא מעט פסיכיאטרים שעוסקים גם ב-CBT). כמו כן ניתן לבדוק באתר של איגוד ה-CBT הישראלי שם יש רשימות של מטפלים: http://www.itacbt.co.il/ בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה