סכיזופרניה ותזונה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/05/2012 | 15:07 | מאת: רויטל

ד"ר אהוד שלום רב, רציתי לדעת בבקשה עד כמה מוכח הקשר בין סכיזופרניה ותזונה, האם זה נכון שמאכלים מסוימים מטיבים עמם ? או לחילופין האם יש מזונות שמעיקים עליהם? האם רצוי שאדם סכיזופרן יהיה תחת ביקורת של דיאטנית ?

08/05/2012 | 12:26 | מאת: adi

היי, אני לא יודעת אם יש מזונות שמטיבים איתי או לא. אני השמנתי בעקבות הזנחה עצמית ותרופות. לאחר שהתחלתי לקחת את עצמי בידיים (וזה קרה לאחר שהתגלתה אצלי סכרת), התחלתי לרדת לאט לאט לרדת במשקל וירדתי כ-24 קילו. הבעיה עם חלק מהחברים שלי זה שאין להם מוטיבציה לשנות (לא מתוך ביקורת, אלא ציון עובדה) עדי

11/05/2012 | 16:53 | מאת: אוהד

בינם לבין מחלת הסכיזופרניה.

מנהל פורום סכיזופרניה