כדורים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

14/04/2012 | 13:06 | מאת: אוריה

רציתי לדעת למה כדור רספרדרל משמין יש בו הורמונים , מעורר תאבון האם אפשר להרזות ממימנו כששומרים

21/04/2012 | 12:34 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. 1) ההשמנה מריספרדל היא אינדיוידואלית - יש כאלה שלא משמינים בכלל, יש כאלה שהרבה. בכל אופן הממוצע זה בערך חצי קילו בשנה (לפי מחקר CATIE שנערך בארה"ב). 2) אין בריספרדל הורמונים. הריספרדל יכול לפעמים לגרום לעליה בהורמון בשם פרולקטין שיכול לגרום לבעיות במחזור, הפרעות בתפקוד מיני, הפרשת חלב ובעיות בעצמות. 3) בהחלט ניתן לשמור על המשקל עם דיאטה מאוזנת ופעילות גופנית. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה