החלפה של זריקה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/02/2018 | 16:36 | מאת: שי

אני לוקח מודיקט מעל 1/2 שנה ומאז שהתחלתי אותה אני לא יכול לכעוס/להתווכח עם אנשים כי הזריקה הזאת משתקת וגם עשתה אותי צייתן ורגוע אני מחפש להחליף את התרופה הזאת במשהו שגם מרגיע אבל בלי התופעות לוואי של המודיקט ורוצה לדעת איזה תרופות יש שמתאימות לקטיגוריה שאני מחפש ?

יש הרבה תרופות אנטיפסיכוטיות אבל ההשפעה של כל תרופה היא אישית, יכול להיות שההשפעה של מודיקט עליך תלויה במינון, כדאי לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום סכיזופרניה