סיום טיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

22/01/2018 | 10:24 | מאת: יעקב

אני לוקח מודיקט כמעט שנה וכרגע אני רגוע ושקט עם אנשים בתקופה שלא לקחתי זריקה הייתי עצבני רוב הזמן ומקלל אנשים וליד ההורים וגם כועס עלכל דבר קטן אם יפסיק לקחת את התרופה הזאת התופעות האלה יחזרו או שיש טיפול אחר שעושה את אותו אפקט ?

מודיקט היא תרופה אנטיפסיכוטית, יש מספר רב של תרופות מאותה קבוצה בעלות השפעה דומה אבל ההשפעה של כל תרופה היא אישית. בכל מקרה מומלץ לבצע שינויים בטיפול התרופתי בייעוץ עם הפסיכיאטר המטפל.

מנהל פורום סכיזופרניה