קולות הפוקדים להתאבד

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/01/2018 | 15:20 | מאת: יוסף אמסלם

מידי פעם שומע נזכר בפסיכולוג קליני שצעק עלי 6פגישות×60 דקות למות מוות סופי ומיידי בחניקה בליעת כדורים יותר מידי כשעזבתי אותו התקשר לעו"ש בטו"ל והיא צעקה שחייב למות בתליה מידי פעם נזכר ושומע באזניים את הקולות שלהם ורואה מול העיניים אותו משתולל.איך אפשר להמשיך לחיות?

אם אתה שומע כאילו קולות צריך לפנות באופן דחוף למיון או לפנות למד"א.

28/01/2018 | 07:50 | מאת: יוסף אמסלם

אני מאושפז במחלקה פסיכיאטרית כבר שנה וחצי הרופאה אמרה שלא אכפת לה שאשמע קולות פוקדים להתאבד כל היום העיקר שאני רוצה לחיות.אבל אני סובל מאד מהקולות.מה ניתן לעשות? איך אפשר להתמודד?

01/02/2018 | 21:29 | מאת: רקאט

יוסף, האם נחמד לך להיות במחלקה פסיכיאטרית? כי לא ברור למה אתה שומע קולות כאלה, אפילו שאתה לחיות, הכל טוב מסביב ואתה עדיין שומע קולות?

מנהל פורום סכיזופרניה