סירוב לטיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/01/2018 | 18:24 | מאת: יונתן

פסיכיאטרית מקופ"ח מסויימת שאני מטופל אצלה נותנת לי מודיקט ואני לא רוצה את הטיפול הזה -אם אני יפסיק לבוא אליה ויפסיק גם עם הזריקה יכולים לאשפז אותי / אני יכול לבחור איפה להיות מטופל ?

05/01/2018 | 10:18 | מאת: רקאט

החוק לא מחייב אותך להגיע אליה.

אתה יכול לבחור איפה להיות מטופל, גם אם יש צו או הוראה לטמ"כ אפשר לבחור באיזו מרפאה ציבורית לקבל טיפול, אבל באופן אוטומטי הטיפול מופנה למרפאה בקרובה לאזור המגורים. רק אם יש סכנה לך או לסובבים אותך בגלל המצב הנפשי אפשר לאשפז בכפיה.

מנהל פורום סכיזופרניה