זכרון עם זריקה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/01/2018 | 18:11 | מאת: יריב

אני מעוניין לדעת למה בתקופה שלקחתי מודיקט הזכרון שלי היה בירידה וככה גם ההבנה לעומת התקופה שלא לקחתי טיפול שאז הכל היה צלול בלי בעיות בכלל ?

02/01/2018 | 18:11 | מאת: רקאט

זו השפעה של אנטי-פסיכוטי, תלוי בסוג של האנטי-פסיכוטי ובמינון. לא שמעתי שמישהו קיבל אנטי-פסיכוטי והוסבר לו למה התופעה הזו קוראת מבחינה כימית. אבל זו התוצאה.

זיכרון מושפע מהרבה גורמים, בעיקר מריכוז, ומצבים נפשיים וגם תרופות יכולים להשפיע על הריכוז. קשה לדעת מה בדיוק היה אז, יכול להיות שבמקביל לטיפול היו עוד דברים שהשפיעו עליך אבל תרופות יכולות לגרום לירידה בריכוז, גם מודיקט.

מנהל פורום סכיזופרניה