מוות סופי ומוחלט מוות מוות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/12/2017 | 02:01 | מאת: יוסף אמסלם

הייתי אצל פסיכולוג קליני6פגישות 60 דקות כל פעם צעק עלי " איך אתה חי בכלל אתה לא בן אדם מוות מוות מוות תמות תמות תמות צעק איך לבלוע כדורים בכמות מסכנת חיים איך לחנוק את עצמי כשעזבתי אותו עם הרבה אומץ התקשר לעובדת שיקום בטוח לאומי והיא צעקה שאני חייב למות בתלייה ואיך מאז עשרות אשפוזים מאות פעמים בליעת כדורים מסכנות חיים ניסיונות חניקה 1 ניסיון בתלייה. מה אעשה עכשיו? איך אתמודדעם זה איך אחיה עם זה?

06/02/2018 | 23:23 | מאת: סהר תמיכה

יוסף יקר, אני קוראת בדבריך שייתכן ואתה מרגיש שאתה לא שייך, שלא מבינים אותך, או אפילו שדוחפים אותך למות. ואתה אולי מרגיש חסר אונים מול הרגשות הללו, מול הלחץ שאתה מרגיש שמופעל עליך, ואתה כבר לא יודע איך להתמודד ומה לעשות. אני מבינה שכבר ניסית להתאבד כמה פעמים, ושעכשיו אתה מנסה את האפשרות האחרת, שהיא לחיות... ואולי אתה לא יודע איך, כשאתה אולי מרגיש שאין מישהו שיהיה איתך, שיתמוך בך ברצון להתמודד, רצון שעדיין אתה לא יודע כיצד להגשים... יוסף, אני רוצה להזמין אותך לצ'ט של סה"ר. זהו צ'ט אנונימי, כך שלא תצטרך להיחשף. הצ'ט מתקיים בכל ערב (פרט לשישי) מתשע ועד חצות. תוכל לדבר בחופשיות על מה שקרה לך, להיפתח עד כמה שיתאים לך, ואנו נהיה איתך, נלווה ונתמוך, נשתדל להקל על תחושת הלבד, ויחד אולי נוכל לחשוב איך לעזור לך להתמודד, איך לעזור לך לחיות. מחכה לך, מתנדבת סה"ר. www.sahar.org.il

08/02/2018 | 07:38 | מאת: יוסף אמסלם

אולי אתם בסהר יכולים ליפתוח את הצט מ19:00? בבקשה בבקשה אני מתחנן

08/02/2018 | 08:12 | מאת: סהר תמיכה

שלום יוסף, אני מבינה שאתה במצוקה מאוד גדולה, אך לצערי אלו שעות הפעילות שלנו ואין לנו אפשרות לפתוח את הצ'אט לפני 21:00. אתה יכול לפנות אולי בנתיים לער"ן (עזרה ראשונה נפשית) במספר 1201, הקו הטלפוני שלהם פעיל 24/7. מקווים להשתמע ולנסות לסייע בכל דרך שנוכל, שלך, מתנדבת סה"ר

מנהל פורום סכיזופרניה