איך לגרום לאדם לגשת לפסיכיאטר ?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/12/2017 | 16:30 | מאת: איתי

שלום, קרוב משפחה שלי מציג סימנים ברורים של סיכזופרניה ואני רוצה לגרום לו ללכת לפסיכיאטר כדי לקבל טיפול אך הוא מסרב ומאמין שהוא יודע יותר טוב ויודע איך לטפל בעצמו ומאמין בהזיות שלו ולכן אין שום צורך ברופא. איך אפשר להתמודד איתו ? שאלה נוספת, האם יש לכם המלצות לפסיכיאטרים שמתמחים בסכיזופרניה באיזור חיפה\קריות. תודה רבה!

אם מישהו לא מעוניין בטיפול נפשי אי אפשר לכפות עליו, כל עוד הוא לא מסכן את עצמו או מישהו אחר. אם יש משהו שמפריע לו אפשר להציע לו להגיע לטיפול כדי לעזור לו. כדאי להיעזר במישהו שהוא סומך עליו.

מנהל פורום סכיזופרניה