אלטרנטיבה לזריקה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/12/2017 | 10:50 | מאת: ירון

אם אדם שלקח מודיקט תקופה מסוימת ואז הפסיק והוא התחיל להיות כעוס ולקלל אנשים במצבים של כעס (אחרי כמה חודשים) זה מצב פסיכוטי ? מה עושים בשביל שזה לא יקרה חוץ מלחזור למודיקט ?

סף גירוי נמוך ותוקפנות יכולים להיות תסמינים של פסיכוזה אבל גם של עוד מצבים, צריך לבדוק כדי לאבחן מה הסיבה. מודיקט, כמו כל התרופות האנטיפסיכוטיות הן נוגדות חרדה ומרגיעות וניתנות לא רק במצבים של פסיכוזה. כדאי לשקול עם הרופא המטפל את היתרונות והחסרונות של טיפול בכלל ומודיקט בפרט בשבילך.

מנהל פורום סכיזופרניה