מעקב כפוי בצו . וזכויותיי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

30/11/2017 | 15:54 | מאת: מוני

שלום. אני נמצא במעקב כפוי בצו. והזריקה לא עושה לי טוב. כבר עשור אני לא מפסיק טיפול תרופתי ונהייתי מאוד רגזן עם הפרעות בזיכרון , תגובות איטיוט ועוד . מה הזכויות שלי להפסיק את התרופה ?

לגבי הטיפול התרופתי קשה לדעת אם הרגזנות והפגיעה בזיכרון הם רק בגלל התרופות, כדאי לדבר עם הרופא שלך. אם הטיפול המרפאתי הכפוי הוא בצו זה אומר שהוא הוצא ע"י שופט בגלל עבירה פלילית ואפשר לבטל אותו רק ע"י ועדה פסיכיאטרית. בדרך כלל לא ממשיכים צו 10 שנים אלא אם כן מדובר בעבירה חמורה מאוד. כדאי להתייעץ עם עורך דין, על החלטת ועדה אפשר לערער בבית משפט.

03/12/2017 | 18:02 | מאת: מוני

הצו נמשך שנתיים וחצי. כאשר נעשתה העבירה הייתי עם התרופות.

מנהל פורום סכיזופרניה