מושג ״אמבוש״ ביצירת חרדות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/11/2017 | 10:26 | מאת: Isaac

שלום. אני נהג מונית גמד ביחס לחיים בישראל ויש לי חרדות לפני פגישה עם נשים שהכרתי באינטרנט. לפעמים החרדות מעצימות עד כדי פסיכוזה ויש לי צורך להיצמד לנשים למרות שהן נשואות או במערכת יחסים עם גברים אחרים. במקרים מסויימים הייתי חייב לעקוב אחרי הקורבן ולהשתמש בשירותי מידע שאני מקבל בכדי לחסל את הקשרים של נשים שאיתם אני מדבר ונותן להם לעשות סיבובים על המונית שלי בתמורה לתשלום כמובן. האם אני צריך לקחת תרופות או שאני נחשב לאדם נורמאלי שבסך הכל חייב להיות צמוד לתחת של נשים? תודה ובברכה מימני issaaac

16/11/2017 | 09:55 | מאת: מאי

נתנו לו מרצדס עבודה בחורות בסך הכל צריך לעשות מעקבים להיות באנדרנלין מה מה רע מה לא פרנסה טובה

מנהל פורום סכיזופרניה