תנועות פה לא רצוניות עקב נטילת מודיקט

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/10/2017 | 20:08 | מאת: רן

אבי קיבל מודיקט וכבר חודשיים הפה שלו זז בצורה לא רצונית האם ישנו פתרון לבעיה זו בנוסף לחוסר השקט הכללי ממנו הוא סובל?

03/10/2017 | 15:53 | מאת: א

אם זה הכדור היחידי שהוא לוקח, ולא היו לו כאלו תופעות, לא ידוע לי על פתרון לבעייה תוך כדי זה שהוא לוקח את הכדור. אפשר לבדוק כדור דור שני/שלישי במינון לא גבוה.

תנועות לא רצוניות יכולות להיות חלק מתופעות לוואי אקסטרפירמידליות, מודיקט יכול לגרום לתופעות אלו לכן כדאי לחזור בהקדם לרופא המטפל לבדיקה. בגיל מבוגר יכולות להופיע תנועות לא רצוניות גם ללא טיפול אבל בכל מקרה לא מומלץ לתת טיפול שיכול להחמיר את התנועות.

מנהל פורום סכיזופרניה