רספרירדל

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/03/2012 | 15:06 | מאת: H

יש לי שאלה הפסקתי להשתמש ברספונד-רספירדל בקיץ 2010,אחרי שימוש של שלושה חודשים לערך ,שיניתי לתרופה זו אחרי החלפות מתרופות פסיכ' אחרות השאלה היא האם יתכן שהחשק המיני ירוד גם כיום? אני מתפקדת מינית, אבל מרגישה שלפני התרופות היתי "סוסה" ועכשיו לא :(

20/03/2012 | 18:24 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין "אפקט" שנשאר לאחר הפסקת הטיפול, בוודאי שלא בתחום של תופעות לוואי מיניות. מומלץ לפנות ליעוץ (כגון פסיכיאטר או סקסולוג) לבירור הבעיה. יש לומר שירידה בחשק מיני הוא תסמין כוללני שיכול להיות קשור למגגון גורמים (נפשיים, גופניים, תרופתיים ועוד) ולכן יש לעבור בירור מעמיק בנושא. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה