חבר שלי והחברים הכי טובים שלו

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/09/2017 | 17:02 | מאת: חבר שלי

החבר הכי טוב שלי, סיפר לי, שהוא כל הזמן שומע שקוראים בשם שלו, ברחוב, בבית. והוא מתחיל לקלל בראש אנשים ונשים שהוא רואה ברחוב בצורה בוטה, הוא גם אומר להם בראש:"יוואוו מה אני עשה לכם..", "אממ , אחח, מה אני יעשה לכם". בהתחלה הוא היה אומר לכולם:" אפס, אפס". זה יכול להתאים לסכיזופרניה ? איך עוזרים לו?

אם המצב מציק לו כדאי להציע ללוות אותו לבדיקה אצל פסיכיאטר, אפשר לפנות לקופת חולים או באופן פרטי. אי אפשר לאבחן ללא בדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה