לדר פלישמן ha murl knktu, garho ,uuho

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/08/2017 | 00:26 | מאת: אייל

י דר!! העניין הוא שהרופאים מאוד מאמינים שהתרופה הזו היא הכי יעילה לי וכמנסים להפחית מינון אז אמי מאגיש פחות טוב . אגב .. את מכירה אותי .. אשמח לתשובה שתוביל אותי למקום טוב יותר .

אי אפשר להמליץ על שינוי בטיפול התרופתי בלי בדיקה, יש מספר אופציות כשיש תופעות לוואי של לפונקס, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל.

03/09/2017 | 01:07 | מאת: אייל

שלום דר פליישמן!! החיים שלי קשים מאוד ואיני יודע מה לעשות . כתבת לי שייש מספר אופציות . אז אני שואל האומנם??? ומה עלי לעשות בנידון כי המצב שלי לא ממש טוב . אשמח לתגובתך... תודה ושבוע טוב

מנהל פורום סכיזופרניה